Böcker
 

Jordens Gyllene Tid av Anni Svennov 375 kr

Jorden är vårt solsystems gemensamma utvecklingsplanet och centrum för integration och förmedling av alla planetenergier i solsystemet. Nu, efter Mayakalenders slut den 21:a december 2012, har tiden kommit för att Jorden själv kan ta över ansvaret för sin framtida utveckling, där den gyllene energin kommer att spela en mycket viktig roll.

Den gyllene energin och Jordens materialiseringskraft har under flera miljoner år legat gömd djupt inne i Jordens inre och väntat på att vi människor skulle bli redo att hantera kraften på ett konstruktivt sätt för att den ska kunna komma till glädje för både planeten Jorden och för mänsklighetens bästa.

Nu är det äntligen dags!!!!

Aktiveringen av energin kommer inifrån Jorden och när energin har aktiverats blir det mycket lättare för mänskligheten att förverkliga sin livsuppgift och sitt dharma.

Boken innehåller viktig information som hjälper dig att förstå hur du kan lyckas med just ditt dharma, eftersom man inte får lov att lyckas med någon annans…

Författarinnan Anni Svennov, är känd för sin träffsäkra klärvoajans. Hon har under årens lopp hjälpt många andligt sökande att finna deras rätta medvetandemässiga plattfrom i livet via sina böcker, kurser, workshops, föredrag, transformations webinarium och personliga sessioner.

Med denna, sin 22:a bok, välkomnar Anni Svennov dig till ”Jordens Gyllene Tid”, som ger dig en unik chans att bidra med all din kraft till glädje och gagn för både dig och den allmänna utvecklingen här på jorden.

 
Balans på alla plan med Kristall- och indigoenergi av Anni Svennov. 320 kr

Vi lever, för tillfället, i en spännande tid där många människor, med olika bakgrunder och synsätt på livet, varje dag ”vaknar” och börjar leta efter en djup mening med livet.

Väldigt många människor är redan ”upplysta” och upplever en närmare kontakt än någonsin tidigare med sig själv och sitt ”högre jag”. Det är dock väldigt få som är medvetna om att det här endast är möjligt, på grund av att auran, som de föddes med, inte längre skyddar deras fysiska kropp. Auran, som förenklat kan beskrivas som det energifält som omger kroppen och skyddar den, har nämligen också blivit upplysta (upplösta). Dessvärre har kroppen ofta inte förmågan att hänga med i processen vilket resulterar i en rad olika symptom, som inte på något sätt är åldersrelaterade men ofta upplevs som det.

”Balans på alla plan med kristall- och indigoenergi” är en uppdatera version av ”Kristallbarn, indigobarn och framtidens vuxna”. Boken beskriver skillnaden mellan ljus och mörker, kropp och ande, maskulint och feminint. Dessutom beskriver den varför den nya auran är den viktigaste nyckeln, som möjliggör att vi får med oss vår fysiska kropp upp i en högre frekvens som dessutom mycket bättre matchar den Nya Tidens barn och ungdomars uppdaterade frekvenser, som så många vuxna idag har svårt att hänga med i, eftersom de saknar den nya aurastrukturen.

AuraTransformation™ är en behandling som möjliggör integrering av en mycket högre frekvens i den fysiska kroppen och auran än vad som tidigare varit möjligt. Om du är redo att se världen ur ett helt nytt perspektiv samt att uppdatera din energi, må bättre och känna dig hel inom dig själv, kommer den här boken att innebära början till en ny fas i ditt liv.

 
Kristallmänniskan och Kristalliseringsprocessen av Anni Svennov. 395 kr

Varför har så många människor i vår tid fått diagnosen ”utbränd”? Hur många människor vet egentligen hur viktigt energifälten som omger kroppen är? Att auran inte enbart påverkar den psykiska hälsan utan i allra högsta grad även den fysiska hälsan. Men varför lever så många människor just idag utan en optimalt fungerande aura? Och hur blev det så?

När man läser de praktiska och enkla förklaringarna i Anni Sennovs senaste bok ”Kristallmänniskan och Kristalliseringsprocessen” förstår man hur det känns när kroppen genomgår den allra kraftigaste frekvens- och energihöjningen någonsin – kristalliseringsprocessen. Det allra mest intressanta är kanske att alla människor genomgår olika delar av de faser som boken beskriver vare sig de tar ett medvetet val om att göra det eller ej! Just därför kan denna bok förhoppningsvis hjälpa många människor att förstå vad som händer. Då blir det faktiskt också mycket enklare att göra ett medvetet val om att må bra både i kropp och i sinnet – hela livet.

Anni beskriver också mycket ingående människors olika sätt att se på både andlighet och livet. Varför ser vi så olika på detta och vad ligger bakom de olika val som vi gör, antingen medvetet eller omedvetet? Detta kan förhoppningsvis hjälpa både andliga människor och mer praktiska jordade människor att förstå både varandra och varandras val bättre i framtiden!

Boken kommer att ge dig massor av svar och eventuellt fullständigt förändra ditt sätt att se på världen – är du redo? Resan har nämligen redan börjat, boken hjälper dig att förstå varför?

 
Ta tillbaka din kraft nu – Energiguide för barn och ungdomar
av Anni & Carsten Svennov. 120 kr

Många föräldrar har frågat oss, om man kan lära er barn och ungdomar att hålla ordning på er egen energi, när ni är tillsammans med många olika människor och utsätts för en massa olika influenser. Det gäller både i skolan och på träningen, om ni pendlar mellan flera hem och är tillsammans med många olika vänner. Och svaret på den här frågan är JA, självklart kan man det!

Det är därför som vi har skrivit denna energiguide, vars mål är att lära dig att stå på egna ben och vara stark i den egen energi, både när du är tillsammans med andra och när du är ensam.

Så oavsett om du är på väg att bli tonåring och har många vänner eller inga vänner alls, eller om du är på väg att bli vuxen och har en flickvän/pojkvän och har flyttat hemifrån, så är den här energiguiden rätt bok för dig om du vill lära dig mer om både dig själv och andra, utan att spendera alltför mycket tid och kraft på det.

Om du som förälder eller vuxen är nyfiken på hur barnen ser på världen och vill ha en enkel förklaring på hur energin mellan människor fungerar, utan en massa omsvepande förklaringar, då ger boken dig en snabb och effektiv insyn i både barnens och energiernas vardag.

 
Andedualitet Den Nya Tidens förhållande av Anni & Carsten Svennov. 120 kr

De flesta människor har hört talas om begreppen Själspartner eller Tvillingsjäl. Vad de flesta människor kanske ännu inte känner till är att begreppet Själspartner refererar till en medvetendesfär som är på väg att helt försvinna från Jorden för att släppa fram den överordnade Andeenergin.

Detta medför stora medvetandemässiga förändringar på Jorden och dessutom att vi människor äntligen får möjlighet att bli sammanförda med vår Andedual på det fysiska planet.

Boken Andedualitet ger dig förståelse för varför vi människor behöver möta olika partners för att utveckla oss andligen men även redskap och råd till hur du kan fortsätta att utveckla dig och därmed optimera dina chanser att träffa honom eller henne med exakt samma andliga ursprung som du.

Kärlek mellan två andedualer är en upplevelse som inte kan förklaras med ord. I denna bok beskriver författarparet Anni och Carsten Sennov kärleksfullt och mycket ingående de olika vägar och förhållanden som leder fram till Andedualen.

 
Karmafri i Den Nya Tiden av Anni Svennov. 150 kr

Arbetet bakom Jordens andliga kulisser har för de allra flesta människor, i alla tider, varit en stor hemlighet. Eftersom människan under själsenergins era heller inte har haft så sort inflytande utan styrts av Karma-lagen, har många accepterat sin lott i livet utan försök till stora förändringar.

Att vår aura har en stor betydelse för vår och medvetandemässiga utveckling kommer dessutom som en stor överraskning för väldigt många.
Att man, genom att ändra i auran, faktiskt kan komplettera sin personlighet och kraftigt höja sin dagliga energitillgång.

I boken får du grundliga förklaringar på begrepp som Karma, Shamballah-kraften, Kristallenergi och Hierarkin, som länge styrde Jordens Andliga kulisser samt AuraTransformation™. 

 
Den lilla energiguiden 1 – Ta hand om din egen energi av Anni & Carsten Svennov. 70 kr

Vi är ofta tillsammans med trevliga och glada människor. Människor som vi tycker om och gärna vill hjälpa och stötta. Ibland möter vi dock människor i vår vardag som vi inte mår bra av att ha i vår närhet.

Människor som, oftast omedvetet, på olika sätt försöker få tillgång till vår personliga energi, som vi bör vara uppmärksamma på när de är i vår närhet. Den Lilla Energiguiden 1 ger dig konkreta lösningar till energitjuvar och andra energiproblem.
Läs energiguiden och följ instruktionerna så kommer du snart att uppleva, att du blir mer medveten om hur du kan kontrollera din personliga energi och få en bättre balans i din vardag.

 
Bli medveten ledare i ditt liv av Anni & Carsten Svennov. 320 kr

Det gifta paret, Anni och Carsten Sennov, arbetar tillsammans med internationell förlags-, kurs- och rådgivningsverksamhet både i och utanför Danmark. Områdena sträcker sig från traditionell affärsverksamhet till spiritualitet, med ett andligt perspektiv på tillvaron. Anni och Carstens huvudfokus ligger både jobb- och intressemässigt på personlighetsanalys och personlig utveckling samt energi och medvetande.
De har tillsammans, under flera års tid, arbetat med att sammanföra de två kunskapsområdena och utvecklat personlighetsmodellen four element profile™, som handlar om de fyra elementen Eld, Vatten, Jord, Luft, som finns representerade hos alla människor i olika balans och styrkeförhållanden.

Det som gör four element profil™ konceptet så speciellt är, att det faktiskt är möjligt att lära sig att avläsa de fyra elementen i folks ansikten, kropp, beteende, tal, rörelser och utstrålning m.m. – kunskap som kan användas för att uppnå större förståelse och bättre kommunikation med andra människor både privat och i arbetsrelaterade situationer. Kombinationen av de fyra elementen manifesterar sig i 15 övergripande personlighetsprofiler, vilket är beskrivna i boken, för att ge dig en grundläggande förståelse av konceptet.

Boken innehåller dessutom en hel rad av relevanta övningar och verktyg, som introducerar dig till att aktivera och medvetet arbeta med dig själv och dina element samt med din personliga energi. Genom att integrera de fyra elementen samt öka ditt personliga medvetande skapas det möjlighet för, att du kan leva ett liv i balans trots en aktiv och stressad vardag.

Böckerna finns att köpa hos Kroppens Frihet
 
 
 
 
© Copyright Kroppens Frihet– All rights reserved.